Professzionális 18650 akkucella e-cigibe

Figyelem, brutális energiasűrűség! 

Az oldalon bemutatott 18650 akkumulátorral fokozott elővigyázatossággal kell bánni!

18650 akku meddig bírja egy töltéssel

Meddig bírja egy töltéssel? Ez az egyik leggyakoribb kérdés, amit kapok. Gyakorlatilag lehetetlen megválaszolni, mert sok összetevője van a dolognak...

Ha egyszerű választ kellene adnom, akkor azt mondanám, hogy nekem 1 napig bírja (mert amúgy én is ecigizek). Nade! Ez erősen használat függő (magyarul, hogy mennyit szívod), plusz ott van még a kazán "tekerése". Néha már-már annyira brutális 0.25ohm-os huzalt raknak a cigibe néhányan, hogy el sem tudom mondani mennyire rettenetesen megterhelő ez bármilyen akkunak..... Példaként mondanám, hogy ha egy ceruzaelemet egy darab dróttal rövidre zársz, az meddig fogja bírni??? Egy percig sem!
A 0.25ohm, az még egy darab drótnál is durvább, amibe most "műszerészileg" nem megyek bele részletesebben.

Aztán a kazán tekerése mellett ott van az is, hogy egy 18650 akksi megy az ecigidbe, vagy kettő? Vagy három?

Mert nem mindegy, hogy 1, 2 vagy 3akksin oszlik el ugyanaz a terhelés...
Nembeszélve a kísérletező kedvről :) amikor van egy alap jól behangolt készülék, amit nagyon durva kazánokkal kezd el tesztelni valaki.

És tényleg a teljesség igénye nélkül bekerül a képbe a rengeteg kínai utánzat ecigaretta is...

Szóval azt megmondani, hogy mennyi ideig megy majdhogynem lehetetlen, hiszen jól látható, hogy rengetek körülmény befolyásolja a dolgot.

Egy tökéletes összeállítással el lehet érni azt, hogy egy napig simán vigye az ecigit, de egy rosszul összeállított (már-már irreálisan kis ellenállású kazánnal) egy fél napos eredmény is nagyon jó lehet (ha egy akkus készülékről beszélünk). Több akkus készüléknél már sokkal jobban tervezhető a dolog.

Az általam kínált cella 30-40 amperes induló terhelést is kibír, és 20 amperrel folyamatosan terhelhető, ami a legdurvább kazánt is el fogja indítani. 

(Kénytelen vagyok megemlíteni, hogy otthon egy ívhegesztő nem veri le a 16amperos biztosítékot, tehát iszonyatosan nagy teljesítményekről beszélünk... természetesen azt arányosan kell érteni, hiszen itt azért jóval kisebb a feszültség....)

 1  db Eredeti Ipari 18650 akkucella  3600 Ft 
Bármilyen készülékben használható, amibe ilyen cella kell (elemlámpa, éjjellátó, vadászlámpa, stb...)

csak megrendelés leadásakor a megjegyzésben jelezd, hogy forfülezzük-e "cicisre".